Democracia Real Ya!

                             

La crítica de Democracia Real Ya! va dirigida cap als dos partits majoritaris i la seua forma de fer les coses, però el PSOE intenta pujar-se al carro de les manifestacions per si pesca algun vot i el PP, que comença a veure fantasmes dels passat on no n’hi ha, fa el ridícul propagant per mitjà dels seus acòlits que tot és una conspiració de l’esquerra per influir en les eleccions del 22M. 

Senyors, deixen de mirar-se el melic i facen una miqueta més d’autocrítica que la gent està dient-los clarament que ja està bé de governar d’esquenes al ciutadà, ja està bé de corrupció, de precarietat laboral i de manca de treball mentre es barallen entre vostés mateixos per un grapat de vots. Tan ignorants ens fan a nosaltres els joves, i per extensió als ciutadans, que pensen que no som capaços d’eixir lliurement als carrers a manifestar-nos pel que és just sense que ningú no ens haja hagut de manipular prèviament?


Recordeu que el diumenge dia 22 de maig no anant a votar el que fem és legitimar-los per a què seguisquen fent el que han fet fins ara, política d’esquenes als ciutadans. Perquè un vot nul o un vot en blanc acaba sent, per aquesta Llei d’Hont injusta que tenim, un vot per a ells. N’hi ha molts altres partits de tot tipus que presenten iniciatives i propostes interessants, només cal informar-se i fer que el nostre vot vaja responsablement cap a altra opció política, potser més xicoteta, però amb ganes de canviar les coses. Recorda que Ells no són la solució. Són el problema.

La solució… NO LES VOTES (ni als blaus ni als rojos)

  1. seguirem ha publicado esto